Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

 

Η εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον χώρο του βιομηχανικού εξοπλισμού με ειδίκευση στη μεταφορά και ανύψωση φορτίου καθώς και στα είδη μετάδοσης κίνησης.
 

Η κύρια πελατεία μας είναι η ελληνική βιομηχανία γενικώς, οι κατασκευαστές μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών κατασκευών, οι βιομηχανίες τροφίμων, τα λατομεία, τα μεταλλεία, οι ναυτιλιακές εταιρείες καθώς και τα κέντρα διανομής εμπορευμάτων. 

 

Στον τομέα της μεταφοράς και ανύψωσης φορτίου η ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. ειδικεύεται στις γερανογέφυρες, στα ανυψωτικά μηχανήματα πάσης φύσεως, όπως ηλεκτρικά βαρούλκα συρματοσχοίνου & αλυσίδας, παλάγκα, χειροκίνητα & ηλεκτρικά παλετοφόρα, και κλαρκ. Στα είδη μετάδοσης κίνησης διαθέτει ένα τεράστιο στοκ από μοτέρ, μειωτήρες, ηλεκτρομειωτήρες, κόπλερ, inverters, ρουλεμάν, έδρανα, αλυσίδες κινήσεως & μεταφορικές, ερπύστριες, γρανάζια, κρεμαριέρες, αλυσοτροχοί, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό κ.α.  


Στον τομέα της ενέργειας η εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. ειδικεύεται στα συστήματα κίνησης των ηλιακών ηλιοστατών (solar tracker) μονοαξονικών ή δυαξονικών συστημάτων όπως slew drive, ηλεκτρικά έμβολα, AC & DC ηλεκτρομειωτήρες και Solar inverter. Σε συνεργασία με τους οίκους που αντιπροσωπεύουμε και το τεχνικό προσωπικό μας, παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη για την κατάλληλη επιλογή των μοντέλων και το ιδανικότερο αποτέλεσμα σας.

 

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο διαδίκτυο ώστε να ενημερωθείτε για τα είδη που έχουμε σε διαρκή παρακαταθήκη.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας.

 

Ελπίζουμε να μας δώσετε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας.